Båndsav

Vores båndsave er altid udstyret med sikkerhedsforanstaltninger, såsom afskærmninger, der sikrer medarbejdernes sikkerhed.

 

Sikkerheden er i top på vores båndsave til industri

Vi ved, at det kan være farligt at arbejde med båndsave til industri. Her er tale om meget skarpe knive til præcise og rene udskæringer, som bevæger sig automatisk – og har de ikke den rette afskærmning, kan det i værste fald være fatalt for medarbejdernes lemmer. Derfor sørger vi altid for, at vores båndsave har de fornødne sikkerhedsforanstaltninger, så risikoen for uheld minimeres så meget som overhovedet muligt, derfor bremser vores save, som de eneste også ved strømsvigt.

Blandt vores sikkerhedsforanstaltninger til båndsave til industri kan vi nævne:

  • Højdejusterbar klinge
  • Afskærmning af fremføringsarm
  • Afskærmning og sikkerhed på låger.
  • Bremser ved strømsvigt

 

Kvaliteten af vores båndsave til industri sikrer effektivitet

Når kvaliteten på båndsave til industri er i top, er der også et minimum af vedligehold. Den høje kvalitet, vi leverer, er derfor ikke blot for, at de båndsave, vi leverer og installerer, skal holde i mange år, det er for, at de skal have maksimum oppetid i mange år.

Når vi sikrer vores kunder maksimum oppetid og dermed det bedste udgangspunkt for mange effektive arbejdsdage, bliver de naturligvis glade – og når vi har glade kunder, er vi hos Foldager Automatik også glade.

 

Vil du være vores næste glade kunde?

Vi hos Foldager Automatik vil naturligvis gerne tilbyde dig at blive vores næste glade kunde på båndsave til industri. Derfor skal du være velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om vores båndsave til industri.

 

Kontakt os her

Kontakt os

Foldager Automatik

Om Foldager Automatik

Foldager Automatik er en del af INGVALD Christensen. Læs mere her.