Kødhakker til industri

Hos Foldager Automatik leverer, installerer og servicerer vi klassiske og højtydende kødhakkere. De er alle af højeste kvalitet og til anvendelse i industri.

 

Når kvaliteten af kødhakkere til industri er i top, får du …

… højtydende og pålidelige kødhakkere med et minimum af vedligehold. Du får en industriel kværn, der kan håndtere frosne blokke af kød uden problemer. Det robuste design på vores kødhakkere til industri sikrer nemlig, at maskinen kan holde til alt arbejde med kød. Derfor skal kødhakkeren kun sjældent serviceres og har dermed en oppetid på næsten 100 %, foruden planlagte nedetider til service.

Vi servicerer naturligvis alle de maskiner, vi leverer til vores kunder. I den forbindelse gør vi vores ypperste for at tilpasse vores servicetider, så det har så lidt indvirkning på din og dine medarbejderes arbejdsdag som muligt.

 

Kødhakkere til industri med sikkerhed og hygiejne i top

Hos Foldager Automatik har vi kun kødhakkere, der er CE-godkendte. Det betyder, at de er lette at rengøre, så medarbejderne har optimale muligheder for at sørge for, at hygiejnen er i top.

En CE-certificering betyder desuden, at sikkerhedsforanstaltningerne på maskinen er på plads – og det kan vi ikke lægge for meget tryk på vigtigheden af. Vi sætter denne certificering i toppen af vores kravliste, når vi vælger leverandører – ligesom det med garanti også er på toppen af din liste af krav, når du skal finde den nye kødhakker til industri.

 

Vil du vide mere om vores kødhakkere til industri?

Så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på de spørgsmål, du skulle have, og kommer naturligvis også gerne med et uforpligtende tilbud på en kødhakker til din virksomhed.  

Kontakt os

Foldager Automatik

Om Foldager Automatik

Foldager Automatik er en del af INGVALD Christensen. Læs mere her.