Om os og leverandører

Vi forsøger ikke at blive Danmark største maskinleverandør …

… vi vil bare have flest tilfredse kunder. Og hvad mener vi så med dét? Jo, vi mener, at vi ikke ville have noget imod at blive Danmarks største maskinleverandør – men vi vil gøre det med integritet. Vi vil have tilfredse og glade kunder, ikke blot sælge maskiner for at sælge maskiner.  

 

Foldager Automatik ApS blev startet i 1995 …

Vores mål er, og har hele tiden været, at levere mere værdi til vores kunder, end de forventer. Det betyder, at vores produkter skal være af højeste kvalitet, og at vores service altid skal være i top. Derfor har vi også ansat medarbejdere, der er indforstået med den fleksibilitet, der kan være nødvendig, når man arbejder med industrivirksomheder. Servicering af vores maskiner sker oftest på skæve tidspunkter af døgnet – og af året – for at sikre mindst mulig indgriben i det daglige arbejde i de enkelte virksomheder.

 

Faglig stolthed sikrer god service

Hos Foldager Automatik ansætter vi kun medarbejdere med samme servicegen som os selv og med stor faglig stolthed. Vi tror nemlig på, at god service er baseret på vores medarbejderes smil og kompetenceniveau inden for industrimaskiner – men også på den stolthed, de lægger i deres arbejde.

Derfor kan du være sikker på at få en dedikeret og løsningsorienteret medarbejder ud fra Foldager Automatik, hvis uheldet skulle være ude og maskinen er gået ned. Vi sørger for, at maskinen kommer op at køre så hurtigt som overhovedet muligt – det er god service i vores bog!

 

Læs mere om vores pakkemaskiner HER, eller vores slagterimaskiner HER

 

 

Kontakt os

Foldager Automatik

Om Foldager Automatik

Foldager Automatik er en del af INGVALD Christensen. Læs mere her.