Pakkemaskiner

I forlængelse af vores slagterimaskiner til industri leverer, installerer og servicerer vi naturligvis også pakkemaskiner til industri.

Du sparer tid med pakkemaskiner til industri

Pakkemaskiner fra Foldager Automatik er nøje udvalgt ud fra vores skrappe krav til:

  • Kvalitet
  • Pålidelighed
  • Effektivitet
  • Simpel servicering
  • … og ikke mindst rengøringsvenlighed

Der er naturligvis en årsag til, at vi vurderer vores valg af pakkemaskiner ud fra netop disse parametre. Den årsag er ganske simpelt ”erfaring”. Vores erfaring siger os, at vores kunder er mest tilfredse, når vi leverer pakkemaskiner til industri, man kan stole på.

Vores mål er udelukkende at have glade kunder. Det er din garanti for, at vi kan stå bag ved hver pakkemaskine, vi leverer til industri.

Vi ser os selv som specialister inden for pakkemaskiner til industri. Derfor deler vi naturligvis også ud af den erfaring og ekspertise, vi har bygget op gennem årene. Vores teknikere, der kommer ud og servicerer de maskiner, vi leverer, er naturligvis specialiseret inden for pakkemaskiner til industri. Det sikrer dig en hurtig og effektiv servicering.

 

Vi tilbyder 4 forskellige slags pakkemaskiner til industri

Automatisk traysealer: En pakkemaskine til industri, som kan filme op til 4 forskellige bakkestørrelser uden at uden at skulle skifte form. Denne optimerer arbejdet med pakkemaskiner til industri så meget, at der potentielt kan spares flere timer hver uge alene ved at undgå udskiftning af forme. Herudover tilbyder vi naturligvis også den traditionelle traysealer, hvor man skifter forme ud efter størrelse, en termoformning-maskine og vacuum-pakkere.

 

Vi kommer gerne med uforpligtende tilbud på pakkemaskiner til industri

Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os, så kommer vi gerne ud i din virksomhed og afdækker jeres behov og kommer med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os her

Kontakt os

Foldager Automatik

Om Foldager Automatik

Foldager Automatik er en del af INGVALD Christensen. Læs mere her.