Slagterimaskiner

Hos Foldager Automatik har vi specialiseret os i levering, installering og servicering af slagterimaskiner til industri.

 

Kvalitet skal være på toppen af listen

Når vi vælger vores leverandører af slagterimaskiner, er det vores førsteprioritet at sikre, at deres maskiner har den højeste kvalitet på markedet.

På den måde sikrer vi nemlig, at der er minimal vedligehold – og dermed nedetider – på maskinerne, så vores kunder undgår yderligere omkostninger. Når vi leverer en slagterimaskine til industri, er det vigtigste for os at sikre, at du som kunde er glad for vores maskiner.

Derfor ser vi det også som en selvfølge at være fleksible i servicering af slagterimaskinerne, så vi kan sikre, at vores arbejde, så vidt muligt, ikke forstyrrer jeres arbejde. Vi ved godt, at servicering af slagterimaskiner er et nødvendigt onde, men for bedst muligt at sikre jer mod uforudsete fejl er vi nødt til at have tid til at se maskinerne ordentligt igennem første gang.

 

Vi råder over en bred vifte af slagterimaskiner til industri

På vores ”Om Os og Leverandører”-side kan du se et udvalg af vores leverandører af slagterimaskiner til industri.

De sørger for, at vi blandt andet kan levere, installere og servicere:

 

Mangler du en slagterimaskine til industri?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os her. Vi kommer gerne ud og tager en uforpligtende samtale om jeres behov og ønsker, og kommer i den forbindelse naturligvis også gerne med et uforpligtende tilbud til jer.

 

Kontakt os

Foldager Automatik

Om Foldager Automatik

Foldager Automatik er en del af INGVALD Christensen. Læs mere her.